tisdag 28 september 2010

Efterlysning!!!!

Monika Vart tog du vägen som ville ha mitt fabelgarn??????

fredag 24 september 2010

helg

Äntligen helg. I morgon är det inget speciellt planerat än att jag ska "städa"litegrann i viktigapappershögen. Tråkigt men nödvändigt. Kanske blir oxå den frys vi haft extra borflyttad till en kollega som har bättre nytta av den sen vi fick en STORt frysskåp. På söndag förväntar vi oss fint besök av en stickande mor, mindre stickande far o en son som kanske sticker iväg nånstans. HEHE. Fredagskvällshumor. Eller nåt. Ska nu sticka lite själv. Gäsp

måndag 20 september 2010

Jag vill

spinna men i ett sammanhang med flera. jag får inte tummen ur för det är så mycket jag vill sticka o jag hittar bara fler mönster liksom flera av oss stickromantiker/nördar.

lördag 18 september 2010

Lördag


Förra periodens naglar



Mina fina naglar gjorda förra lördagen. Klicka på bilden så ser du lite bättre.







Traderafynd:: Limefärgad Merinoull. Gillar jag grönt eller grönt???










Vinst från Finnkampsstickng som kan bli fina kraftiga stövelsockar efter infärgning.








Pippitröja till 3-åring








Min andra IFK-mössa och till sonen denna gång. Lite sömnad också.




tisdag 14 september 2010

Pippitröja eller fåglar på loftet?

I morgon ska jag tidigt till Sahlgrenska o få en kortisonspruta i mitt knä. Igen....Detta innebär att jag ska gå så lite som möjligt med det en till två dygn. Då kan jag sticka med gott samvete!
Ska bara maska av färdigt på min andra IFK -mössa så ska jag sticka på en sån här i 6årsstorlek. Killen som ska ha den är en stor 3 åring o bor i New York med svenska föräldrar. Det är farmor som vill ge bort ngt riktigt svensk till dom over there. Mönstret är gjort för raka stickor men om man ju struntar i kantmaskan så går det ju lika bra att sticka runt upp till ärmhålet i alla fall.

Jag har ff kvar mina fabelgarn. Är någon hugad att överta dom? Om jag sänker till 2o kr plus ev frakt?? Hör av er.

onsdag 8 september 2010

panik

Min mobil har haft skruttiga inställningar ett tag o jag bestämde mig för att fixa det. TRODDE att jag flyttade mina nummer till simkortet men när jag var klar så var de borta. Fotona var kvar o all metallika/Tomas Ledin m m var kvar. Konstigt.


Vill du ha en hälsning från mig eller dyligt kan du väl tala om ditt nummer. Skriv en kommentar, maila eller fba mig. Tack

Tack oxå Soili för det fina garnet jag vann i Finnkampen. Kort kommer snart.

måndag 6 september 2010

OBS.

FABELGARNET KOSTAR NATURLIGTVIS BARA 25 KR PER STYCK.

I skrivande stund är bara detta kvar o observera att det är olika färg på nystanen.

söndag 5 september 2010

sockgarn till salu

Det vänstra är oxå Regia

Alla väger 100 g o kostar 50 kr plus evPostens frakt
om jag ska skicka det till dig. Jag har kommit till insikt om att jag inte är sockstickerska så ngn annan kan få glädje av dom.

Fast jag har sparat ett par nystan förståss.

Tillskriv mig i kommentarsfältet o den som är först får nystanet. Detta blir väl rättvist. Har jag inte din adress kan vi höras sen.


SÅLD











SÅLD







SÅLD








Harry Potter (Ron)

SÅLD



SÅLT Harry Potter









nr159-1509







Egenfärgat som antagligen är ett Zitron strumpgarn


SÅLD

torsdag 2 september 2010

allt o inget

Jag hamnade på stickameras underbara sida o såg
detta: http://stickamera.se/sticklagernorrland2010.php
Attans att mina semesterdagar är slut i stort sätt. Jag vill jag vill! Har jag tur så kommer det tillbaka nästa år.

I morgon stänger Carinas garn sin dörr för evigt (?) o packar ner sina nystan. Det är stickkafe mellan 11-18 o jag ska dit efter jobbet. Har jag varit med från starten i Masthugget måste jag ju även vara med i slutet.
I övrigt såhar jag inte stickat så mycket på en sak utan pillat lite här o där: En tuggummirosa mudd i rigakryl till en tjej som vill dölja ett fult ärr. En birchsjal (mitt älsklingsmönster) till min jobbarkompis, väpnarhuvan till sonen o nystartad pppitröja till en utlandssvensk 3 åring. Efter pippitröjan o sjalen ska jag inte sticka till någon mer än de närmaste.
Jag ska stickas Annas axelvärmare till min mamma samt några vantar till mig själv o maken, är några av de saker jaf ska göra inom kort. Det finns ju lite garn att ta av.