tisdag 23 november 2010

Lite smått o gott.

Ett par av dessa fina vantar från Tant kofta har jag nyss gjort färdiga
Denna bild plus de två nästa är från Karmagarns webshop. Hoppas detta är ok.
När jag satt mig till rätta i soffan för att nysta upp detta goa Heavens Hand som även jag blivit förtjust i o samtidigt tittade igenom mönstret upptäckte jag att sida 2 fattades. Skit oxå sa jag rätt högt o började på en ny vant stickning. Ska till karmagarn i morgon kväll o kanske kan ordna detta då.
Denna fina axelvärmare ska jag sticka till min mamma på "hemmet".








Den här fina sjalen är oftast en av de två jag brukar ha på mig nu. Jag gillar inte mössa nämligen.
Det här är (bilden nedan) min söta dotter Patricia som nu blivit göteborgare igen på allvar genom att skriva sig hos oss tills vidare. Efter att maken o jag "sparkat" igång henne så är hon inskriven på AF igen o har dessutom redan varit på en jobbintervju o ska på en till på torsdag. Det finns ju de facto mer jobbmöjligheter här jämfört med Trosa kommun...





söndag 14 november 2010

Lite ditt o datt

Hit längtar jag nu när det regnar som mest. Det är på den stranden som Böda campings gäster ses bada för fullt.



Ja framför allt längtar jag när nedanstående tröja blev missfärgad när jag sköljde upp den inför att beställaren skulle få den.

Jag har fått två råd jag sa följa-egentligen tre- bla att inte skölja upp plagg utan att tvätta som det står på banderollen. Fast jag har gjort på mitt sätt i alla år o de har funkat. Jaja
Jag återkommer om detta.










Är fortfarande halvt sjukskriven.
Har min 23 åriga dotter på besök några veckor för miljöombyte (nödvändigt när man har flyttat till Trosa kommun o är van vid salta vindar:-). Kul att hon kommit förståss.
Har stickat prinsesstårtevantar men rosorna fattas.

torsdag 4 november 2010

????


Idag var jag inne Deisys med en jobbarkompis och kom därifrån tomhänt!!!!!!! Det finns helt klart flera anledningar till att jag är halvtids sjukskrivning.