onsdag 16 februari 2011

Det räcker nu!

Har efter kontakt med SU fått reda på att jag absolut klarar kriterierna för viktoperation-om- det inte vore för att jag äter en form av cellgifter för mitt reumatiska Metotexalt. Då vågar dom inte operera men om jag är utan denna medicin 1År så är jag välkommen att återkomma med en NY remiss. Känner för att köpa 4 semlor o möla i mig bara för att men eftersom jag inte tröstäter annars o antagligen skulle spy av det så kanske jag bara köper garn. Eller inte. Ska dock gå strax o göra mina naglar fast de kan jag inte heller göra ngt speciellt med eftersom jag har en begravning på fredag. Vad skulle de gamla säga då?????

fredag 11 februari 2011

Vill ha: (har fixat rätt länk)

http://yllotyll.com/Hem.html Den första bilden där det just står Yllotyll design.

Jag ska beställa denna när jag får nästa lön. Fast den längre varianten. Eftersom det har varit en massa oväntade utgifter nu när dottern nkommit hem o dessutom en del utlägg i o m mamma så får beställningen vänta. Fast då kan jag ju göra mina två måsten lite större. Fast nu ska jag snart bege mig till frissan. Dessutom är en sak klar på checklistan. Slutstädning av mammas lägenhet! Skönt att det är klart nu.

fredag 4 februari 2011

En avskedsdag

I morse fick mamma äntligen frid o frihet från smärta ,ångest o långtråkighet. Hela familjen åkte till Östra för att klappa hennes kind en extra gång. Jag måste säga att jag fortfarande inte riktigt begriper det slutgiltliga även om jag såg henne o den fridfullhet mamma utstrålade till skillnad mot tidigare.

Att gråta är ju inte min grej helt enkelt men det kanske kommer så småningom. Många har sagt till mig att "det är ju ändå din mamma så då känns det väl jättetråkigt". Men nää. så känner jag det bara som en stor lättnat o faktiskt lite glädje för att hon nu slipper ha så ont, slipper ha ångest o rädsla för att hon inte känner igen var hon är eller var hon bor. Att hon slipper känna oxå att ingen hälsar på trots att jag var där "igår".

Dessutom var det ju inte riktigt min mamma utan en annan liten tant som låg där.