fredag 22 april 2011

Å igen

Fy sjutton. !!!!!!!!
Måste repa upp den guldgula sjalen i Mullbärssilke från Marias garn där jag var för några år sen. Har tappar några maskor för 10 cm sen. En trekantssjal med slätsstickning. Suck

onsdag 13 april 2011

Ufo bort

Nu har jag repat upp makens tröja som gått som en serie sen 2 april (minst) förra året. Den är nu två bollar. Jag gav upp.
Sen gjorde jag lika dant med den fina silkessjalen med garn från Japan. Bild finns från den 8 dec i fjol.

Så kan det gå

söndag 3 april 2011

SIV -11

SIV-a din mp3 sladd kunde du lära dig med för många en simpel I-cord snodd. Tog ett tag för mig men när en stickväninna till slut sa om mina besvär: Gnäll inte- bara sticka, så gick det mycket bättre





Korggåva med diverse garner o mönster i Mönster av nysta som skall stickas i svartvitt sockgarna. Totalt 104 g alpackaull i bla färgen kamel ska användas till sländan, tror jag. Fantstiskt garn som jag ännu inte vet ngt om. Bariloche heter det. Totalt tre härvor varav 2 uppnystade. Lotterivinst. Sockgarn Muddkit en av korggåvorna Mera sockagarn.








I övrigt har nu även jag blivit med både I-phone o I-pod. Den första har jag övertaget o har lite svårt med att skriva med mina tjocka fingertoppar och nej---det beror inte på långa naglar. Det går lika bra med korv att trycka på bokstäverna med, sa en bekant till mig. Jag tänker inte prova. Den sista tar väl oxå en stund att lära sig. Kanske är jag tiptop modern nu o mycket lyckligare???? Skojade bara.