onsdag 21 mars 2012

Nu

Mycket nu. På jobbet är det den hektigaster perioden i månaden då lite fler änett tusental lämnar in sin ansökan o i snitt görs 6000 kopior och inkomstämlingar av dessa då. Normalt är vi två men kollegan har tyvärr varit sjuk resp ledig....
I helgen ska jag dock till Grötö för ett av årets flera stickevents. Att få sticka, gå på kurs om, prata om, ja allt inbegripet allt en garnfantast drömmer om slår in denna helg på våren. Jag ska även försöka repa mod att bestiga min nya cykel vilket jag faktiskt bävar för en del. Balansen är inte den bästa längre men det är väl träning som gäller.
Nej nu ska jag virka lite tror jag.

onsdag 7 mars 2012

nu

Vill hem o sticka färdigt min kofta med garntrassel så jag kan börja på en annan sjal. Vill nu!!! Även om jag får stanna kvar på jobbet ändå. Men det finns en rast...

torsdag 1 mars 2012

igen

2 par av svarta muddar, det ena paret når upp till armbågen, är färdiga.
Totalt har jag alltså gjort tre par under den senaste 1, 5 månaden. En av dom ser ni i förrförra inlägget. Nu dröjer det innan jag gör något mer i svart o på beställning.

Varje lördag nu i mars kan man sticka o fika på Folkteatern mellan 15-17 i samarbete med damen som gjort denna fina bok, ovan.

Jag ser väl lite off ut på bilden men det gäller koftan jag har på mig. Den var menad till min man först för säkert tre år sedan men när den nu äntligen är färdig visar det sig att den storlek han hävdade sig ha inte räckte över hans breda bringa så koftan blir min. Så kan det gå. Garnet är Zitron direktinporterad från Tyskland o färgat på en kurs för några år sedan.
Det är är min överarm o min alldeles egna flodhästflicka.Tanken att tatuera mig har funnits i flera år o just denna bild är det som funnits i huvudet på mig. Hon som tatuerat mig heter Pernilla Hägerbro o finns på Facebook med flera av sina alster. Studion kom jag i kontakt med via en jobbarkompis o den heter Blanktatoo o ligger på Aschebergsgatan. Jag är supernöjd både över att jag faktiskt vågade o över att den är så fin. 

I övrigt håller jag på med ett par sockar jag kom av mig med att sticka när det var dags för hälen men nu är jag på gång igen.
Efter detta ska jag ta tag i en koftsjal som görs i två delar där den ena redan är färdig. Inte riktigt klokt egentligen.