onsdag 19 november 2014

Gnäll o gnöl


En riktig skitperiod är det nu (med ett liitet fåtal glädjeämnen som Elton John då förståss). Eller nja egentligen inte helt. Vad gäller mitt nya jobb ligger jag liksom mitt emellan två olika perioder o kan inte riktigt sätta fart på någon av de två helt olika verksamheterna. I den ena har jag inte rätt verktyg o kunskap än för att göra allt. I den andra delen handlar mycket om logistik så jag får mina grejer till mig, kan skicka iväg saker till andra som i sin ur skickar vidare.... 
Någon jag känner väl säger att jag ju inte jobbat så länge än med det nya men det hjälper ju inte mig utan jag är SÅÅÅÅ himla frustrerad vilket mynnar ut i hejdlös migrän o nackvärk. Varje eftermiddag o nästan hela helgenfastän att jag vaknar utan värk. Jag har inte kommit iväg på träning heller för jag tar dagens sista krafter till att släpa mig hem.

Till igår hade jag beställt biljetter till Dick Harrisson som pratade om 30- åriga kriget. 

Maken o sonen var väldigt nöjda, ja tom så nöjda att de köpte hans senaste bok för att inte jag skulle missa allt. Snällt tänkt där. (Känner igen mig i titeln dock).
På fredag kväll är tanken att vi ska på 
Detta har vi gjort de senaste åren o bra (o goda) traditioner försöker vi hålla fast vid.
OM min kropp vill vara med på lördag ska sonen o jag gå på http://www.sf.se/filmer/Hunger-Games-3-Mockingjay-Del-1/ då maken jobbar dygn. Nå't kul ska väl vi oxå ha.
På måndag ska jag gå till en dietist då jag inte skött min kropp ordentligt utan gått upp i vikt rätt rejält det sista. Allt beror inte på för många (?) Piggelin men en del. Nu är det dags att ta tag i det i tid. Stickningen ofinns för det mesta nu tyvärr men en maska i taget får man ta ibland.
Ha det!




söndag 2 november 2014

Söndag o färdiga muddar

I fredags blev jag äntligen färdig med dessa

 Rätt enkel mönsterstickning men nästa gång ska jag använda mörkt garn till mörk ruta i mönstret lika med grundfärgen. Som nu blev det tvärtom o liite svårt att tänka tvärtom. 

I veckan har jag oxå fixat naglarna. Nöjd som vanligt. Hopoas du ser den lilla korsetten med knapphål o snörning. 
I dag var jag på Symässan på Kviberg. Tyvärr var inte Opal där då jag ville köpa svart strumpgarn. Nåja. Hittade till slut ett kanadensiskt sockgarn o detta ståndsägarr vissade det sig vara enda importören i Sverige av ChiaGoosstickor. Fasta lace med den umderbara röda kabeln. Jag köpte 2 st med 120 cm a' 70 kr. Som hittat.
Sen lite knappar till turkosa koftan som bara har ärma.r o lite annat pill som kantband o så där. Träffade trevligt folk oxå:-)

Häromdagen hade jag Fuck Cancertröjan på mig när jag gick till lunchrummet o där frågade en av soc.sekr varför detta budskap... en lite underlig fråga men jag svarade att jag taget ställning o här på jobbet träffar jag ju ändå inget folk... Alltså jag menade klienter/ besökare men vet inte hur hon tänkte...