lördag 31 oktober 2015

Helg utan Kviberg/symässa

Igår gick jag till jobbet igen o kände mig rätt mycket piggare. Att jag hade lite haksont igen skyllde jG på öppna fönstret i sovrummet på natten. Dock gick det inte över men jag fortsatte i mitt kontorsrum ändå. Till slut gick jag hem vid 4 o kände mig jättefålig igen o nojig för att inte snuvan ska gå över på de 10 dagar som nu återstår innan operationen. Idag känns det bättre om än inte bra så om det är lika imorgon går jag till vår vårdakut. Bara för att utesluta ngt "farligt". Så idag blir det lugna lekar som fortsatt sockstickning. Verkar som jag kommit in i ett stim. Är inte helt 100 på att jag gillar att använda dom men det finns ju andra att skänka dom till. 
I övrigt är det lite tråkigt att inte göra utflykten till Kviberg men jag är lite rädd för folkmassor med virus nu vilket jag aldrig är annars. När folk påjobbet spritar händerna hela tiden i stället för att tvätta dom med tvål o vatten skakar jag på huvudet då vi jobbar med papper o inte människor.Men var o en gör som hen vill. Enda gången jag spritat händerna på jobbet var som receptionist under en stor i fluensaepidemi. 

Förutom sockor stickar jag nåt varv då o då på Marita Rolins fina mössa. Några UFOs har jag faktiskt oxå: här fattas en ärm Dexter
Och här fattas det två. Konstigt o inte riktigt likt mig men jag lär ha nån stund över då o då under de närmaste 3-4 månaderna. 
Ha det gött!

torsdag 29 oktober 2015

Nervositeten stiger


Igår kom då slutgiltliga kallelsen inför operationen o att gå hemma med snuva o feber 10 dagar innan är ingen hit för då tänker jag för mycket😥. 

När nu febern tack o lov ger sig vika stickar jag strumpor från tån. Hela tre olika på gång samtidigt o alla ska få istickshäl. Måste öva på Kitchener stich.






söndag 25 oktober 2015

Sjuk dvs förkylning

Inget bra två veckor innan operation som redan är annans avbokning. Senarelägga går inte heller. Stackars mig

Orkar inte sticka ens

onsdag 14 oktober 2015

Jaaaa!!!!!

Idag trodde jag att min fd operationsläkare skulle ringa på den bestämda tiden. Istället ringer en trevlig sköterska o meddelar en operationstid!!!

Den 10 november ligger jag under kniven med mitt andra knä. Att jag kommer få samma hästevärk är jag beredd på men jag vet ju hur bra det blev till slut. Denna gång har vi inte för avsikt att flytta med städ, extraboende o allt annat konstigt som hände under min sjukskrivning. Dessutom har jag ett fysiskt lättare jobb idag som inte innebär mer stående eller gående 8 tim/dag än vad jag själv lägger in. Så glad jag är. ♡♡♡♡♡
I morgon ska läkaren ringa på dem rätta tiden. Jag hade ju ställt in mig på ett tråkigt samtal:♧

måndag 12 oktober 2015

Rosa

Hej. Här är det win-win. Rosa putsduk till glasögonen är ju lite kul eller hur?

Häromdagen var jag på föreläsning om retorik o vi i publiken fick gissa vilken politisk åsikt/parti bänkgrannen hade. Jag hade på mig mina Gudrun Sjödenkläder. Grannen trodde jag är Centerpartist!!! Okej? ?? Tilläggas bör väl att vi är kollegor men som dock inte känner varandra så väl än (uppenbarligen! ). Ingen som läser detta nu får tro att jag har nåt emot Centerpartister men jag är inte det. Vilket jag sa. Att jag hade rätt i att hon är Moderat  är en annan sak. Där ser man vad förutfattande man kan vara av att bara se på en person.

lördag 3 oktober 2015

Helg igen

Den här vackra förentillhör skutan Westwind af  Götheborg som tillsammans med ett 20-tal andra racar från Rönnäng till Göteborg. Om vindens makter är med dom seglar dom in under Älvsborgsbron vid 17-tiden. Så är tanken men det blåser
 bara ca 
2m/s.... 

Själva åkte vi till IKEA för att hitta en ny säng till mig då mina leder kräver lite mjukare säng än den jag har. Får försöka sälja den jag har som ff är fräsh o inte nerlegad. 
Från IKEA följde även denna fina förvaringsmöbel med som ska stå vid sängänden. Sen köpte jag även en fin träkorg till mitt garn. Men det är en annan historia...Denna fina socka är gjord uppifrån o ner med istickshäl. Sitter som en smäck. Under tiden jag väntar på sängleverans 18-22 börjar jag på nästa.