tisdag 4 augusti 2009

halsfluss

Fy farao för att börja jobba o sen direkt bli sjuk. Jag avskyr det. Dessutom är jag "ensam" på jobbet nu med just mina kunskaper om mycket.
I fredags fick jag under dan mer o mer ont i halsen men tänkte att det kanske var en förkylning på gång. I helgen blev det än värre o till slut med mkt tjat från familjen åkte jag till doktorn. Jättehalsfluss! Dom tog inte ens prov för att allt var så svullet. Jaja tänkte jag då blir det ju bra på nån dag med penicillinet jag fick i hästdos. Men, nu försvann min röst oxå i ett kraxande o hur kul kan det vara att jobba som receptionist o inte kunna prata med besökare på en skala.

Det slutade med att jag för första gången i mitt liv blev hemskickad från jobbet av en snäll chef som sa att vi fixar detta. Trodde jag skulle kunnat gå i dag i alla fall men nej. Ringde o sa att dom får ringa mig om det krisar. -Mig den allvetande- (skämt) o det har dom faktiskt gjort en gång. Helt ok.


Däremot har jag FF= familjefritt för de har åkt till farmor o farfar i Dalsland några dagar o det är så skönt för då kan jag bara ta hand om mig själv o de blir lagom bortskämda oxå tror jag.

2 kommentarer:

  1. Oh, inte roligt med halsfluss. Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Usch vilken extrem otur,för otrevligt är det att vara dålig!
    Många krya på dig kramar!

    SvaraRadera