torsdag 21 oktober 2010

närmaste framtiden

Idag fyller maken 45 år och denna dag fyllde han med att vara hemma med sonen som är lite sjuk.
I morse var vi dock uppe, sonen o jag, o grattade fadern med en present i temat Word of Warcraft: En almanacka för nästa år. Denna uppskattades rejält med glatt skratt!

Jag har snart stickat klart den "skira sjalen" även kallad "birch" till min väninna. I går lade jag dock bort den till fördel för en pippitröja där numer bara ca en och en halv är fattas.

Men det går långsamt för mig det mesta i livet nu. Jag jobbar förståss heltid men sen orkar jag liksom ingenting. O nästan ingenting känns riktigt roligt. Visst får jag en hel del skratt men dess emellan.....I nästa vecka ska jag göra en slags hälsoundersökning som skall mynna ut i en fettmaoperation; grastic bypass eller hur det nu stavas . Tyvärr kommer det att dröja upp till två års väntetid om det vill sig illa. Fast jag har ju redan levt rätt länge med att faktiskt vara överviktig, fet, volangprydd, stor, lite mullig, en stadig bit, mycket att hålla av eller hålla i när åskan går.........Sen är det ju så att man inte blir någon liten pinne.Fast vem vill kanske vara det. Nä livet är faktiskt rätt tungt nu och denna blogg prioriteras inte heller så ofta men så är det ibland.......

Vet någon vad motsatsen till trädkramare är????????

En lönnmördare förståss.
(Om ingen vet vad lönn har för betydelse här, så är det ett träd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar