söndag 1 maj 2011

Dagsläget

En väldigt söt balkongkatt är ett gott sällskap.
Det mesta är nu färdigt vad gäller min mammas hastiga död begravning, möbler o ekonomi.
Nu skall jag se till att stenen på graven poleras och får hennes dödsdag. I samband med det ska urnan sättas ner. Jag gick igenom alla hennes papper idag som samlats på hög o en stund så blev det jobbigt igen.

Nu är det bara en halv månad kvar tills dess att kontakten skall återknytas med Sahlgrenska om min viktoperation. Den 28 maj har jag i exakt tre månader varit utan Methotrexate; den medicin jag tar mot min reumatism. Man kan lugnt säga att det märks att medicinen hjälper mycket när jag tar den för så in i h-e ont som haft den senaste tiden har jag inte haft på många år. Precis överallt! Det värsta är att mina händer värker o svullnar så för det första kan jag bara ha på mig vigselringen o sen så fixar jag inte att sticka så mycket som jag brukar o vill.
Det jag håller på med är en fin vit kofta i bomull-lin där jag köpte garnet redan förra året på Dropsrean.
Men inom en mycket snar framtid kan jag sticka betydligt mindre storlekar, vara med sonen på utflykter, gå promenader som jag inte kunnat på länge o bli alltmer piggare. Då kan jag se denna rid som är nu i backspegeln o tycka att det inte var så förfärligt.

Om två veckor får jag träffa Anns fina får o lamm o gosa med. Samt henne själv naturligtvis. Son o man ska till bekanta i närheten o göra manliga saker som kanske vedklyvning m m. Säger dom..

4 kommentarer:

 1. En stor kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Tänker på dig DET kommer att bli superbra
  MASSA kramar

  SvaraRadera
 3. Kikar in och säger hej :-)
  Tack för igår,det var väldans trevligt! Hoppas vi ses igen snart...en onsdag kanske?!

  SvaraRadera
 4. Jag tänker på dig. Det kommer att bli jättebra. Du vet var jag finns...
  Kram

  SvaraRadera