onsdag 17 augusti 2011

Äntligen bilder

På söndagen fick jag fart o sydde klart kuddöverdragen. Tyget köpte vi för hela 20 kr metern på Myrins tyg i Utby.
Kudde ena sidan
Kudde andra sidan

Ljuvligt garninköp från Tantkofta som finns i samma lokaler som jag numera. Vilken lycka o tänk vad pengar jag kommer att förlora o glädje jag får. Nejdå, skojar bara men jag köpte 4 hemfärgade härvor som tyvärr inte färgmässigt kan återges, apelsin färgat filisilk. Det ska bli en sjalkofta från drops.
Den börjar med 485 maskor i volangkanten.......

Detta är oxå ett hemfärgat garn frånTant Kofta. En virkad sjal från Virkpia.
Färgen heter Peach melba. Mums

Denna gardin som du får vända datorn eller huvudet för att se, passar perfekt med kuddarna mm men katterna har fått för sig att busa i och dom har säkert kul men inte jag. Det var bara att knyta upp men det blir lite fräckt, tycker jag.

Här kan ,an se Kaffe Fasettyg som jag köpt från Karma o kuddarna passar fint i färgen. Eftersom vi inte har en utställningslägenhet så får faktskt kuddarna ligga där de hamnar i vår stora soffa.

Mörk bild jag vet men de bilder jag skulle haft fick jag inte överflyttat men gardinerna blev bra. Samma som kuddarna.
Totalt 6 kuddar o två paneler för ca 200 kr. Trådrullen kostade nästan 40 spänn men det är ju lite kvar på den.
Bullarna fick jag oxå bakat denna söndag. 80 stucken där 60 direkt åkte iväg till seglarlägret på kvällen.
En väldigt bra dag.
Dessutom har jag nu gått ner 10.3 kg o 18 cm runt magen. jag ska börja mäta mitt ena lår oxå. Nu sys det o jag mår sååå bra. Men slarvar lite med mat o motion men det kommer oxå.

1 kommentar:

  1. Vilken nostalgitripp att läsa om myrins tyger i Utby. Som den exilgöteborgare jag är suger jag glatt im mig varje mening om Göteborg. Att du sedan fått till snygga kuddar och gardiner gör det inte sämre. Tack för titten!

    SvaraRadera