torsdag 1 mars 2012

igen

2 par av svarta muddar, det ena paret når upp till armbågen, är färdiga.
Totalt har jag alltså gjort tre par under den senaste 1, 5 månaden. En av dom ser ni i förrförra inlägget. Nu dröjer det innan jag gör något mer i svart o på beställning.

Varje lördag nu i mars kan man sticka o fika på Folkteatern mellan 15-17 i samarbete med damen som gjort denna fina bok, ovan.

Jag ser väl lite off ut på bilden men det gäller koftan jag har på mig. Den var menad till min man först för säkert tre år sedan men när den nu äntligen är färdig visar det sig att den storlek han hävdade sig ha inte räckte över hans breda bringa så koftan blir min. Så kan det gå. Garnet är Zitron direktinporterad från Tyskland o färgat på en kurs för några år sedan.
Det är är min överarm o min alldeles egna flodhästflicka.Tanken att tatuera mig har funnits i flera år o just denna bild är det som funnits i huvudet på mig. Hon som tatuerat mig heter Pernilla Hägerbro o finns på Facebook med flera av sina alster. Studion kom jag i kontakt med via en jobbarkompis o den heter Blanktatoo o ligger på Aschebergsgatan. Jag är supernöjd både över att jag faktiskt vågade o över att den är så fin. 

I övrigt håller jag på med ett par sockar jag kom av mig med att sticka när det var dags för hälen men nu är jag på gång igen.
Efter detta ska jag ta tag i en koftsjal som görs i två delar där den ena redan är färdig. Inte riktigt klokt egentligen.

2 kommentarer:

  1. Men vilken superläcker tatuering! Den hade jag gärna haft. Mina egna teatermasker ter sig ganska bleka i jämförelser.
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Vilken gullig och cool tatuering!!

    SvaraRadera