fredag 1 mars 2013

Knitting Pease o träning igen å igen.

Kom äntligen igång med träningen igen o hoppas jag kan fortsätta nu trots jäklig knäont nästan jämt. Har fått en remiss till slut för att kanske få en ny knäled vilket verkar vara det enda som kan göra att jag kan få slippa ha ont o genom det begränsas så mycket. Sist det var på tapeten sa man att om 20 år så kanske... Men det är ju nu jag behöver den o nu har jag ju gjort allt jag kan själv som att gå ner 40 kg i vikt o börjat träna så vad är problemet??? Enl Reumatologen beror det inte på det reumatiska...
Men som sagt. Nu är jag igång igen o har INTE gått upp i vikt eller omfång utan lite ner! Så det så!


Igår kväll var jag med goda vänner på Knitting Pease på Storan. Uppfylld, lycklig, överväldigad, tjusad o förtjust, skräckslagen (faktiskt) ja det finns inte tillräckligt med positiva adjektiv att hylla föreställningen med! Se den!!
Även denna helg går i ullens tecken med en tillställning i Borås. Jag är kass på att länka nu men gå in på Tant Koftas (idolen) blogg så kan du få info.
Har i dag fått en godiebag (som jag betalar för:-) från Deisy. Mina gamla Knitprokablar börjar släppa från fästena eller bara gå av. Nåja det ÄR bra verktyg o det är ju faktiskt plast som kan nötas.
Och de på marknaden nya Karbonz älskar jag (e' det jag som uttycker mig så?) nästan lika mycket som Signature som ju är svårare (dyrare) att få tag på.
Nu fortsättning på strumpa nr 2 o snart Masterchef Australien!
Ses vi snart?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar