lördag 26 april 2014

Lite närgånget

Så här stor var jag innan min GBP sommaren 2011 som sedan förändrat mycket i mitt liv. Jag har som mest gått från 123 kg till som lägst 77 kg. Mitt eget mål är att väga runt 80 kg men inte mer än 82.

I december började jag så sakteliga äntligen jobba igen efter min knäoperation men fick en jätteförkylning som däckade mig totalt i över två veckor när jag precis börjat jobba heltid. Efter ett jättejobbigt halvår med flera gånger förlängt sjukskrivning, en flytt som kom av sig o sen denna förkylning så mådde jag verkligen inte så bra....
Tack vare bra läkare, min underbara familj, jättegoa jobbarkompisar (särskilt närmaste kollegan E) trevliga o goa (stick)vänner mfl så vände livet till det bättre igen. Förutom på en sak: jag fick ett enormt sötsug som bara blir värre o värre och har ätit hur mycket sötsaker som helst. Häromdagen kom jag dock på varför!!!! Jag satte det i samband med starten av en medicin. Så nu mina vänner, är det slut på allt vad socker heter. Idag väger jag 88 kg och dessa ska bort. Nu när jag kommit på det är det lite enklare att förstå oxå. 
Genom att vara så här öppen med detta så blir det en extra sporre för mig att verkligen ta tag i detta.
Fast någon glass kanske slinker ner under sommaren.

Nu ska jag till Ullared!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar