söndag 14 mars 2010

Några bilder plus JAG HAR VUNNIT GARN!!!!!


Detta är en början på en rätstickad sjal i ett liknande Dazzlegarn från Coats. En spårvagnsstickning fast färgen är rödare i verkligheten.

Här är start nummer två på dropsstickningen jag pratade om igår. Så kan det gå när man inte läser mönster ordentligt. Hade det varit till mig själv hade jag struntat i det men nu går det ju inte.
Dessutom: Jag har som sagt vunnit hos Evas thisandthat. Hon o maken vann budgivningen på en lägenhet i Varberg så hon delade ut tre vinster på vardera 100 g strumpgarn. Funderar på att göra en kofta i alla mina strumpgarner i Fabel mfl garner som uppenbarligen inte blir några strumpor av sig själva. Tyvärr för jag tycker egentligen det både är lätt o roligt att sticka strumporna. Hm det låter tänka på sig.

3 kommentarer:

  1. Visst är det märkligt - sockar är bra på alla sätt och vis. Kräver lite garn, tar liten plats, är enkelt och snabbt, finns i många varianter och en uppsjö av olika garner. Så varför är mitt skåp då fullt med sockgarn men jag har inte ens stickat ett helt par från början till slut på hela vintern. Finns det någon som kan svaret på den gåtan?

    SvaraRadera
  2. Sticka gärna en "restgarns"kofta/tröja av ditt strumpgarn. Jag har gjort en tröja och ska snart börja på en till!
    Och garnet kommer till dig på Grötö! Påminn mig gärna innan det är dags att åka!

    SvaraRadera