lördag 27 oktober 2012

Fortsätter väl då :-)

 
 
Hej igen.
Just det som nu följer är en information om hur jag ser ut nu och min kropps mått mm som flera av er på olika sätt undrar över och ofta kommenterar när vi träffas.
De 16 månader som gått sen min viktoperation förra sommaren har för det mesta varit trevliga om man undantar september med nästan hela månadens sjkskriven pga en akut bortopererad galla. Jag har av flera både privat och i jobbet känt stöd och fått en enormt positiv uppmärksamhet på min kropps (och knopps) förändring. Ock visst är det stort, fantastiskt och alldeles underbart; så nära en bal på slottet man kan komma och ibland tom bättre.
Dock snälla rara: Det blir nu mer och mer jobbigt för mig när ämnet fortfarande tar upp mer av vårt samtal än vad som behövs. Jag behöver få vara en vanlig kvinna nu som kan få en chans att som idag få titta på garn utan att min vikt, vad jag äter ska kommenteras utan just bara få titta/känna på garn. Så här är det även på jobbet när jag träffar kollegor jag inte sett på ett tag: nämen va smal du blivit sen sist, och jaa det har jag väl.
Så; prata garn, väder, jobb, vad som helst för jag ÄR samma person som förut med samma intressen; fast, tack o lov, mindre!
 
 
 
 
 Mina mått 20 juni 2011; vikt 123 kg, byst; 128 cm, mage; 123 cm bmi; 40.5
Nu:( 25) okt 2012: vikt:: 83.3 kg, byst: 104 cm, mage 109 cm, bmi 28.86
Dessutom har jag på en månads träning på Curves minskat totalt 18.5 cm!
Klädstorlekar har förståss oxå minskat och ex byxor från 52 till ca 44-46. överdelar xxl till m/l trosor från 46/48-42 mm. Skor slutligen från 39-38.
Vad gäller mat kan jag bara äta som en liten barnportion åt gången ELLER dricka. Min portion fiskgratäng ser du nedan. Såååååå här är mitt nyare jag. Jag mår bra som du ser och läser

Ha det bra själv där ute!!!!!!!!

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Synd ibland att man inte kan "gilla". Gillar dig Eva.

   Radera
 2. Hej
  Jag är mindre intresserad av dina mått men självklart glad över att du ser så pigg ut, och hoppas att de är okej att säja de.
  Ha en riktigt go söndag.
  Eva

  SvaraRadera
 3. Förstår dig! Men jag vill ändå säga; Bra jobbat! *Slutpratat* =)
  /Anna

  SvaraRadera