onsdag 12 mars 2014

Nu är det vår.

Förrförra söndagen kom äntligen den familj L, P med två barn på besök som var våra räddare den vansinniga dag vi försökte flytta in i vår nuvarande lägenhet! Tack vare dessa fick vi förutom bra flytthjälp även lagad middag på kvällen hemma hos dom och vi har försökt få hem dom på tackmiddag ett tag nu. Att ha småbarn med dito sjukdomar och dessutom make som jobbar helger ibland så kan sånt ta tid. Nåja. De kom och hade underbara tulpaner med sig. Dock upptäckte jag precis att de kanske borde tagets bort för ett tag sen..... Tavlan som syns har jag broderat när sonen var liten och jag inte jobbade så mycket. Den är jag jättenöjd med!
                                        
Om du förstorar bilden på katterna får du på mer nära håll se knäppkatten som är på väg att halka ner, helt borta i sina drömmar. 
                                        

Åh ibland skulle jag vilja hoppa över några dagar så att helgen med ett av årets stickevenemang kommer i gång: Stickfest i väst. Du kan googla på stickfestivast o titta in för att se vad som händer på den lilla ö-idyllen Grötö. Där får jag åter dela stuga/rum med fina L (samma som bjöd oss på middag) och detta ser jag verkligen framåt tillsammans med god mat, andra trevliga stickerskor och jag ska inte gå en enda workshop utan bara njuta av tillvaron under hela helgen. På måndagen efteråt har jag taget en semesterdag för att vila upp mig.

I lördags var förresten min dotter och jag på Jesus Christ Super Star. Så himla bra. När jag sen kommit hem bokade jag direkt biljetter till Elton John som kommer till Scandinavium i november.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar