måndag 10 augusti 2015

Semester


Alltså: Vädret är det minsta maken och jag kan klaga på denna del två av vår semester. Vi hade bestämt oss tidigt att just INTE bestämma något för denna period vilket har varit det bästa på länge. Det blev ju bra ändå med resa, bad, vila och bad igen. 
Efter att jag fixat naglarna på torsdagen i första semesterveckan styrde vi bilen mot Österlen. Fantastisk natur och dito väder.
Nedan är hamnen i Simrishamn där vi bodde på Hotell Svea en natt. Helt ok hotell men eftersmaken blev lite tråkig då vi glömde en laddare med slarv där när vi åkte. Letade förståss igenom alla väskor men försvunnen var den. Ringde hotellet som lovade kolla o ringa tillbaka dock utan att göra det. Vi ringde igen nån dag senare då de sa sig inte ha hittat den i vårt rum, lovade återkomma igen men gjorde det ej denna gång heller. Vi köpte en ny. Visst är det vårt slarv men lite allvarligt att sladden uppenbarligen inte "hittats". J
Hoppas nån annan får nytta av den...

Hamnen i Skanör eller om det var Falsterbo. Fint väder och segling med C 55-or.
Denna fina bok låg i brevlådan när vi kom hem
Köpa garn i Kivik? Jajamensan
 
                         
                              Strumpor har det blivit stickat. Delvis i mönster som heter 
                              Anitas randiga jag fick när jag köpt sockgarn från Opal. 
       
                         

                             Har precis avslutat en barnkofta från Röda Korsets Kyrkkaffe. Dock är jag inte nöjd          
                              med den och har ingen att prova på.

                            
Angående annan stickning håller jag på med en stor sjal i lin/ull från Schoppel med nedan varning. För säkerhets skull på två språk😎

                           

Idag och i morgon har maken introdagar på sitt nya jobb han sen börjar 1 oktober. Under tiden har jag solat och badat på Lundbybadet. Sonen som kom hem från sommarens sista seglarläger i lördags är inomhus. Han har garanterat varit utomhus mer än många andra tonåringar. Så det är ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar