tisdag 5 januari 2016

Mår bättre!

Vi misstänker att jag blivit lite matförgiftad då den pizza jag åt innan allt började smakade lite konstigt. Även sonen som ju inte blev lika sjuk åt upp mina rester av den. Då vi alltid förut fått bra mat på den ena av våra kvartersrestauranger tänker vi fortsätta handla där. Har inte haft kontakt med dom efteråt heller då jag först i natt kom på det. Men som sagt med hjälp av vätskeersättning o ompyssling mår jag nu mycket bättre än sist. Det enda positiva är att jag ändå är sjukskriven för knät så jag slapp springa till doktor för detta, samt att maken kunnat agera sjukvårdare under sin ledighet. Puss på näsan till honom:-)

I dag var det dags för maken att gå till jobbet igen så vi andra hade det gott i soffan ett tag.
Tills jag fick RYCKET. 
Städade ur min garderob allt som var slitet, urväxt (läs för stort), sönder o lite annat jag faktiskt tröttnat på som den här från 2013-14. Gjord mest av såna där enstaka nystan eller två man köper bara för att.
Från 2015 är dessa som vuxit sig för stora pga bland annat mitt handlag. Det har blivit några såna sockprotetyper:-)
Denna kofta i Sandnes från 2015 blev inte som jag ville. Lite för slapp så där.

Totalt tre ICA-kassar även fyllda med väskor o felköpta stövlar åker en lämlig dag till Emmaus vid Backaplan. Då vet man att sakerna används rätt eller hoppas i alla fall det. 
Jag har börjat på makens Järbotröja men trots att jag gjort provlapp, minskat en halv storlek på stickan o gått upp en storlek ser det ut som ett blivande vindskydd. Ska göra en ny provlapp i morgon med annan stickstorlek.1 kommentar:

  1. Hej Carina, det er en fin blog du har, men jeg kan ikke rigtigt finde dine kontaktoplysninger på bloggen. Er det muligt for dig at sende en mail til blog@woolspire.com? Det drejer sig om muligt sammenarbejde.

    Med venlig hilsen
    Vladimir.

    SvaraRadera