tisdag 5 april 2016

Ooops

Oj vad tiden går. Nu är jag på min sista vecka med sjukskrivning o jobbar 75% och det har känts bra stt trappa upp lite försiktigt. Både för att det är en stor omställning att vara ute bland folk som kräver något av dig, förståss, men även för att knät så stt säga får vänja sig med allt längre dagar utan avlastning. Ont gör det på eftermiddagen och svullet som attan är fet oxå men det går! Idag sorterade jag en massa papper och då satt jag med benet uppe på skrivbordet. Helt ok för både mig o de andra tre i rummet:-)


Naturligtvis har det stickats en del och äntligen är makens tjocketröja klar. Lite surt dock är att inte förrän han tog på sig den syntes skillnaden på olika färgbad. Detta är inget som märkts varken före eller efter tvätt av slla härvorna där de låg bredvid varandra. Nåja. Utöver detta är maken supernöjd o h då får väl jag oxå vara det. Repar ju inte upp, om man säger så....
I övrigt har jag fått denna fina påse av en mycket fin väninnasom gjort den bara till mig. 
Den fylldes rätt snabbt av det garn jag köpte av Majas Manufaktur på årets SIV på Marstrand. Det ska bli en "Loppa", Damejakke av Pinneguri. Jag är väl sist ut när det gäller att börja men den blir färdig vilken vår som helst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar