lördag 10 oktober 2009

anmälan till SIV

Ca kvart över tio kom jag på att det ju var idag man ska anmäla sig. Till detta år har jag bestämt mig för att inte anmäla mig till ngn workshop direkt. Inte för att jag redan kan allt naturligtvis utan för att nu tänker jag "bara"softa runt o idka socialstickning. Om jag kommer med förståss. Har förstått att utdelningsförfarandet går annorlunda till i år vilket kanske är bra. Har sagt intresse om rumskamrat utan att fråga än men det ordnar sig på slutet. Om jag kommer med som sagt.

Den röda tröjan i Symfoni fick jag repa upp. Hade bytt till alldeles för stor stickstorlek. Mannens tröja i blått växer sakta. Är nu uppe i 390 m därav farten.

Vanten-på G
Kanske ska börja på tösens mössa i bohusstickning i stället......
Allt förutom vanten är roligare. Just det. Har stickat färdigt mysteriestickningen från Stäket! Bara resten kvar. Senare kommer det bara BILDER.....

4 kommentarer:

 1. Jag hängde på mailknappen kl 10 prick i morse. Jag har aldrig varit på SIV innan, hoppas man kommer med. Det var flera workshops som krockade, men man åker ju dit även för att vara social och stickmingla lite. Håller tummarna för att du kommer med också.

  SvaraRadera
 2. Det är jätteskönt att bara glida runt med sin stickning. Nu bokade jag i och för sig ett par workshops den här gången, men jag tyckte det var skönt att vara utan sist (och det blev inte långtråkigt).

  Nu är det bara att hoppas att man kommer med.

  (Mm, SYTYCK var nog precis vad som behövdes för min blogg.)

  SvaraRadera
 3. Jag har också anmält mig, men inte till workshops, så vi kan ju vara lite sociala ihop, om vi kommer med...

  SvaraRadera
 4. Softstickning äger!
  Jag kan inte komma på Siv nästa år, möjligen på söndagen. Jag anmälde mig till Mably-kursen bara för att, men får säkert ingen plats. Men får jag det så fixar jag barnvakt. Eller så fixar jag ändå barnvakt och åker och softstickar. :)

  SvaraRadera