torsdag 17 juni 2010

Tyginköp

Fick efter förra blogginlägget rådet att åka till IKEA istället för att köpa linnetyg o visst var det billigare där. 59.90 kr metern. Det fanns ett vitt lite tunnare som kostade 49.90 men jag tog ett ganska grovt "grå" som sonen ville ha.
I morse kl 9.00 var jag hos min nageltjej. Fattarn ni att jag går upp tidigt för detta på min första semesterdag. Vi hade kul båda två eftersom hon skulpterade små rosa rosor på en lillfingernagel. Å vad nöjd jag är som har hittat dit tv Monikas nagelblogg.
Att jag förstärker mina naglar beror på ett flera års dåligt mående på naglar som kunde dela sig på längden på flera ställen. Tror det beodde på hormonomställning efter sista barnet. At nu kunna ha fina naflar är viktigt för mig. (o ja jag har kollat så det inte fattas vitaminer eller beror på mediciner eller nåt sånt. Har prövat allt.)
Imorgon ska jag lägga in bilde på tyg, kanske naglar alla fina blommor vi köpt idag samt lite stickade saker.

2 kommentarer:

  1. Ja, vi måste få se de fina rosorna på naglarna, det låter jättevackert!

    SvaraRadera
  2. Jag har med gjort naglarna nu. Tycker inte du behöver förklara eller försvara. Det är roligt och fint, anledning nog tycker jag =) Jag fick inga rosor men väl en rose gel på toppen :-)

    SvaraRadera