onsdag 21 augusti 2013

Nya naglar o stickafe

Först fick nya naglar och senare var jag på Knit&Purl på Olskrokstorget och träffade kul folk av alla åldrar med olika kunskaper om virkning och stickning.  En dam hade stickat en mängd söta dockor jag tror kommer från ? (hjälp vad heter han) och Carlos nyaste bok om att sticka just dockor. Jag fick lämna tillbaka garn som blev över från sommarkoftan och bytte till 2 virknålar och ett nystan Ilo (som är mer bränd orangeröd i verkligheten) jag ska använda till ett dito gult och göra vantar av.

Nyss målade jag mina tånaglar o äntligen kan jag böja vänstra knät såpass att jag når även att måla den foten. Nåja någorlunda. Får putsa rent lite fast det kladdet beror nog inte på knäont... Men det gick! Dock brukar faktiskt min man måla mina tånaglaglar för lite ompyssling ff efter 22 år. Det får han gärna fortsätta med men jag "kan själv"! 
Den vita långa strumpan du ser är en slags "Stay-up" strumpa med tålock man kan vika över när det blir kallt. Strumpan räcker ända upp i ljumsken och ger kompresssion för att sas fördela knäts svullnad o hålla in på nåt sätt. 

Idag är första ensamma dagen hemma då sonen börjat 8an i måndags o maken började jobba idag i eftermiddag ska jag steka pannkakor som sonen ska ha med till friluftsdagen i morgon. De räcker även till kvällen middag. Mums

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar