fredag 8 juli 2016

Semester

Åh vad underbart att slippa; passa tidiga morgontider, överfulla spårvagnar (Partille o Gothia Cup), krånglande datasystem och dito kaffemaskiner. Nu är jag ledig till den 28 Juli då jag går in två dagar för min sk körning av avgifter folk får för den hemtjänst de har sk bistånd för. Gäller de under 65 år som har behovet av hjälp pga allt från benbrott till cancer i livets slutskede och trots detta kan bo hemma. Efter detta har jag tre dagar ledigt till. 

Nu ska här stickas färdigt denna fina kofta i bomull

Samt denna jag kommit något längre på med färdiga ärmar som ska stickas på. Den har dock legat i frysen ett tag då jag hittade ett flygfä och några "skal" intill den. Korgen den låg i har städats ur o jag har tom betat korgen med en provlapp av ull för att se om fler djur kom fram, men än har det varit lugnt.
Som sällskap då nu både son och man jobbar har jag dessa två. Nåja sällskap o sällskap: vi befinner oss i samma rum o ibland tom samma soffa! 

Den vackra buketten köpte maken häromdagen på Hemköp i Mölndal faktiskt.

Jag har även, sist av alla, börjat på en Popspot med regnbågsbarn av Tant Kofta o Babymerino jag fick av väninnan Marie B på min 50-årsdag. Som tur är har inte garn någon bäst-före-datum-datum o garnet rinner som smör mellan fingrarna. Tror nästan inte jag stickat med finare än just merinogarnet förut, just vad gäller ull.

I övrigt firade vi 22-årig bröllopsdag på just midsommarafton, vilken i år är samma datum som 1994 då det begav sig. Då fick jag de här fina örhängena. Japp. Jag är bortskämd. Jämt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar