tisdag 19 januari 2010

blandat

En del har hänt sen sist men tv en nu fyradagars svit med migrän o sängläge har jag inte hunnit få in några bilder. De kommer o då faktiskt framförallt på våra fina inneboende katter.

I lördags var det kamratcirkel på Blå Stället o det färgades som aldrig förr.En del bilder hittar ni på Ingrids funderingar. Jag hade taget med silkeboucle som jag köpt på silkesfärgningen. Tanken var att jag skulle färga det så det passade ett slätt silkesgarn köpt av Solsilke förra året. Fast nu får jag färga om det sistnämnda i stället för det blev alldeles för fegt färgat för det nya guldfärgade. På Blå stället finns nu en burk med färdigblandad guldfärg som det står "Carinas guldfärg" på. Den kommer att behövas.

Nya trevliga bekantskaper gjordes oxå denna dag. Dessutom var S med som kom långväga ifrån (nåja Ed i Dalsland) som fått låna sonens säng på natten. Hon fick lova att inte flyga omkring med starwarsskeppen bara. Antagligen var han nöjd för när Sandy på morgonen sa på engelska att hon tackade för att få ha lånat As rum sa han; You´re welcome, med ett nöjt leende.
Sen den kvällen låg jag med migrän tills nu på eftermiddagen o det har inte med vartannat att göra :-).

Katterna har nu börjat hitta sina o våra rutiner. De sover oftast båda två vid våra fötter på nätterna. Den svarte Leo är jättekelig o Osiris oxå fast ff lite försiktig o det kan bero på att han så nyligen är kastrerad o lite öm. Sen kanske inte drömmen är att alltid ha två katter i sängen nattetid. Harkel harkel...med tanke på privatlivet liksom. Sen kanske de jamar utanför stängd dörr ..... Jaja har vi klarat oss igenom två småbarnsåldrar så ska vi väl även fixa detta.

Den röda symfonitröjan fick jag plocka upp i underkanten o förlänga eftersom den var lite för kort enl mottagaren.

Min SYMASKIN har förresten fått ett nytt hem hos http://magganmani1.blogspot.com/

2 kommentarer:

 1. Hej Carina! Tack för att du länkar till min blogg. Men du får ändra adressen till:
  http://magganmagi1.blogspot.com
  Det har verkligen spökat med min adress!

  Vad nyfiken jag blir på att färga själv när jag läser om dina färgningar!

  Symaskinen ska jag lämna in på service i morrn när jag kommer från kickoffen. JÄttesnällt att jag fick ärva den!
  Maggan

  SvaraRadera
 2. Hej Carina! Det var verkligen kul i lördags, jag ser fram emot nästa gång. Hör av dig om du vill komma till Säve och hälsa på. Kramar, Berit

  SvaraRadera