söndag 10 januari 2010

Resumé

Skänkes: Symaskin Singer ca 25 år i behov av renovering o avdamning skänkes mot att den avhämtas på plats. En ny fin har kommit till hemmet.Min ull m m kista. Alltså för allt som går att spinna o då även silke o bomull.
Mitt stora fina vitrinskåp. Bilderna blir inte insatta som jag vill idag men ni fattar, tror jag. Höger är vänster....

Omstickad åremössa som blev alldeles för trång. Garnet är inköpt hos Carina o namnet ???? Får bli bättre på att spara banderollerna.
En tröja i Symfoni som jag skrivit om i tidigare inlägg. Lite svår att fota faktiskt.Den är så luddigt o go oformlig.Fattar inte. Kan inte ta bort denna bild som kom dubbelt o dessutom försvann vissa bilder jag fick sätta in igen. Har nu fått den nya Nikonkameran men eftersom jag måste skriva ut bruksanvisningen på papper eftersom den finns på skiva tar det ett tag innan jag lärt mig den. Jag blir galen. Vart tog alla pappersmanualer vägen. Dessutom är snabbkursen bara på tyska, holländska o div andra språk men inget skandinaviskt o ingen engelska. Men hallå! Nog för att jag förstår tyska men ändå! God fortsättning. Ps flyttkartongernas antal är nere i ca 25 varav de flesta ska ner i källaren som oxå ska renoveras. 4 av 5 rum är dock i ordning nu....

3 kommentarer:

  1. Snyggt skåp! Samma som vi köpte på IKEA-rean förra veckan:-)Jag har glas o porslin i mitt men det var snyggare med garn:)

    SvaraRadera
  2. Finns symaskinen kvar?
    KramULRIKA

    SvaraRadera