lördag 28 september 2013

Sen sist

I går hade jag förmånen att få åka med en väninna till Symässan i Borås.  Oj vad mycket lockelser av olika saker det finns för oss samlare av hobbyrelaterade saker! Jag försökte sansa mig lite men hittade en hel låda full med garn som hos Holts i Danmark kallas Coast o är av ull o bomull: en förträfflig kombination.  Eftersom sonen äntligen sagt sig vilja ha en kofta med färg plockade jag på mig. Väl hemma visade sig han ha ångrat sig.  Nåja. Mer till mig. Jag köpte på mig 20 nystan i olika nyanser. 4 för 100 kr o det går åt ca 8 st till mig. 

Närmast här syns det garn i IFK färger Tant Kofta nu saluför. Ska bli strumporna på nedersta bilden tänkte jag. Sen var jag ju tvungen att ha lite regnbågsgarn oxå. .... 

Fina färger va'? Dessa ska virkas till en Happypotamus. Mönster på Ravelry.

I Torsdags var jag på bokrealese av Vantar för alla årstider. Eftersom Magasin Duett var där passade jag på att inhandla garn till vanten Astrid. Det röda är egentligen ceriserosa.

Nu är allt garn förutom det jag tv-stickar på nerpackat. Idag ska vi på en 90 årsuppvaktning på Öckerö. Sonen är på grannön på årets sista seglarhelg. Perfekt väder. Misstänker att det blir lite vindsurfing oxå.
Sen hem för att packa det sista av kläderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar