måndag 24 juni 2013

Bakslag

Det är rätt jobbigt nu med en smärta som bara släpper när jag ligger i sängen på natten. Skitjobbigt helt enkelt.  Var i kontakt med sjukhuset idag o skall träffa doktorn på en specialtid på fredag så jag kanske får hjälp med smärtlindring. Den medicin jag äter har trappats ner för varje vecka vilket märkts negativt.  Dock går träningen rätt ok med tre till fyra pass per dag.
Dock....
Det är så roligt att planera för nya lägenheten och vad vi INTE ska ta med. Ett stort o tungt ekskåp från mina föräldrar ska få ett nytt hem. Och det hämtas!
Förra gången vi flyttade (nov -98) var jag rätt gravid, vi hade tillgång till nya lägenheten ett par månader innan och det skillde ca 25 m mellan ingångarna. Liiite skillnad:-)
Denna gång har vi bestämt att vi hyr ett magasin dit vi kan forsla prylarna allt eftersom. Såå kul det är att se framemot.  Naturligtvis ska garnskåpet med o garn och ull packas bra för att inte riskera att små extra husdjur inte kommer in någonstans ifrån. Tavlan med gäss broderade jag ca 2000 och den skall en gåsälskande väninna få.

Nedan kort på det vi trodde skulle bli en fight men inte tack o lov. Överst en strumpa som växer långsamt

4 kommentarer:

 1. uscha, hoppas du får bra hjälp så du slipper ha ont!!!
  bus-katterna ;)
  kraMyz

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas du får bra smärtlindring! Att ha ont är knäckande i längden...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så tröttande o jag blir så ofucuserad o har svårt att sticka;-(

   Radera